প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ঐচ.ই. ৱিলিয়ম এস. রুতোবু কেনয়াগী রাস্ত্রপতি ওইনা খনখিবদা হরাও তয়াম্বা ফোংদোকখ্রে
07 SEP 2022 5:46PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঐচ.ই. ৱিলিয়ম এস. রুতোবু কেনয়াগী রাস্ত্রপতি ওইনা খনখিবদা হরাও তয়াম্বা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"@WilliamsRutoগী মফমদা কেনয়াগী রাস্ত্রপতি ওইনা খনখিবদা হরাও তয়াম্বা ফোংদোকচরি। ঐহাক্না ঐখোয়গী মতম কয়াগী মমাংদগী লৈরক্লবা লৈবাক অনিগী মরীবু হেন্না মপাঙ্গল লৈহন্নবগীদমক নক্না থবক তৌমিন্নগনি হায়বগী আসা তৌজরি।"

Prime Minister's Office
PM congratulates H. E. William S Ruto on being elected the President of Kenya
07 SEP 2022 5:46PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated H. E. William S Ruto on being elected the President of Kenya.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Congratulations to @WilliamsRuto on being elected the President of Kenya. I look forward to working closely with him for strengthening our historic bilateral relations."