প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শ্রীমন্ত ছত্রপতি শিবাজীরাজে ভোসলেজীনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
14 SEP 2022 10:48AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শ্রীমন্ত ছত্রপতি শিবাজীরাজে ভোশলেজীনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা মহাক অসি মীওই কয়াগা লোয়ননা থবক তৌরক্লবা দাইনামিক ওইবা অমসুং গুন মখল কয়া চেনবা মীশক অমনি হায়খি।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
“শ্রীমন্ত ছত্রপতি শিবাজীরাজে ভোশলেজীনা লৈখিদবদা নুংঙাইতবা পোকই। মহাক অসি মীওই কয়াগা লোয়ননা থবক তৌরক্লবা দাইনামিক ওইবা অমসুং গুন মখল কয়া চেনবা মীশক অমনি। মহাক্না সাতারাগী চাউখৎ লম্বীদা চাউনা শরুক তমখি। মহাক্কী ইমুং-মনুং, মরুপ-মপাং অমসুং মহাকপু নুংশিজবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ওম শান্তি।”

Prime Minister's Office
PM condoles demise of Shrimant Chhatrapati Shivajiraje Bhosale Ji
14 SEP 2022 10:48AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of Shrimant Chhatrapati Shivajiraje Bhosale Ji. Shri Modi said that he was a dynamic and multifaceted personality who worked extensively among the people.
The Prime Minister tweeted;
"Saddened by the demise of Shrimant Chhatrapati Shivajiraje Bhosale Ji. He was a dynamic and multifaceted personality who worked extensively among the people. He made a rich contribution towards Satara’s progress. Condolences to his family, friends and admirers. Om Shanti."