প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী ক্রিকেৎ তীম্বু এসিয়া কপ ২০২২দা পাকিস্তান মায়থিবা পীরমদুনা মায় পাক্লকপগীদমক থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
28 AUG 2022 11:56PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী ক্রিকেৎ তীম্বু এসিয়া কপ ২০২২দা পাকিস্তান মায়থিবা পীরমদুনা মায় পাক্লকপগীদমক থাগৎপা ফোংদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি তীম অসিনা য়াম্না হৈ শিংবা অমসুং থৌনা কয়া উৎখি।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীৎ তৌখি;
"#তীমইন্দিয়ানা ঙসিগী #এসিয়াকপ২০২২ মেৎচতা মাই খুদিংমক্তা হৈথোই শিংথোইবা মওং অমা উতখি। তীম অসিনা য়াম্না হৈ শিংবা অমসুং থৌনা কয়া উৎখি। মখোয়না মায় পাক্লকপগীদমক থাগৎপা ফোংদোকচরি।"

Prime Minister's Office
PM congratulates Indian Cricket team for their victory against Pakistan in Asia Cup 2022
28 AUG 2022 11:56PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Indian Cricket team for their victory against Pakistan in Asia Cup 2022. Shri Modi said that the team has displayed superb skill and grit.
The Prime Minister tweeted;
"#TeamIndia put up a spectacular all-round performance in today’s #AsiaCup2022 match. The team has displayed superb skill and grit. Congratulations to them on the victory."