ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ମହାରାଷ୍ଟ୍ର ସରକାରରେ ମନ୍ତ୍ରୀ ଭାବେ ଶପଥ ଗ୍ରହଣ କରିଥିବା ସମସ୍ତଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
09 AUG 2022 1:06PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ମହାରାଷ୍ଟ୍ର ସରକାରରେ ମନ୍ତ୍ରୀ ଭାବେ ଶପଥ ଗ୍ରହଣ କରିଥିବା ସମସ୍ତଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟୁଇଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ଯେଉଁମାନେ ଆଜି ମହାରାଷ୍ଟ୍ର ସରକାରରେ ମନ୍ତ୍ରୀ ଭାବରେ ଶପଥ ଗ୍ରହଣ କରିଛନ୍ତି ସେମାନଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ । ଏହି ଦଳ ପ୍ରଶାସନିକ ଅଭିଜ୍ଞତା ଏବଂ ଉତ୍ତମ ଶାସନ ପ୍ରଦାନ କରିବାର ଉତ୍ସାହର ମିଶ୍ରଣ ଅଟେ । ରାଜ୍ୟବାସୀଙ୍କ ସେବା ପାଇଁ ସେମାନଙ୍କୁ ମୋର ଶୁଭେଚ୍ଛା ।”

Prime Minister's Office
PM congratulates all those who took oath as Ministers in Maharashtra Government
09 AUG 2022 1:06PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated all those who took oath as Ministers in the Maharashtra Government today.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Congratulations to all those who took oath as Ministers in the Maharashtra Government today. This team is a great blend of administrative experience and the passion to deliver good governance. My best wishes to them for serving the people of the state."