প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মহারাস্ত্রা লৈঙাক্তা মন্ত্রী ওইনা ৱাশক লৌখ্রবশিংগী মফমদা হরাও তয়াম্বা ফোংদোক্লক্লি
09 AUG 2022 1:06PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি মহারাস্ত্রা লৈঙাক্তা মন্ত্রী ওইনা ৱাশক লৌখ্রবশিংগী মফমদা হরাও তয়াম্বা ফোংদোক্লক্লি।
ত্বীৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"ঙসি মহারাস্ত্রা লৈঙাক্তা মন্ত্রী ওইনা ৱাশক লৌখ্রবশিংগী মফমদা হরাও তয়াম্বা ফোংদোকচরি। কাংবু অসি লৈঙাক্লোন নীংথিনা খঙলবা অমসুং অফবা লৈঙাক অমা পুরকপা পামজবা মীওই কাংলুপ অমনি। রাজ্য অসিগী মীয়ামগী সেবা তৌবীবগীদমক মখোয়গী মফমদা য়াইফ-মঙ্গোল পীজরি।"

Prime Minister's Office
PM congratulates all those who took oath as Ministers in Maharashtra Government
09 AUG 2022 1:06PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated all those who took oath as Ministers in the Maharashtra Government today.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Congratulations to all those who took oath as Ministers in the Maharashtra Government today. This team is a great blend of administrative experience and the passion to deliver good governance. My best wishes to them for serving the people of the state."