প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না তেবল তেনিসকী শান্নরোয়, সাথিয়ান জ্ঞানসেকরননা ব্রোঞ্জ মেদল লৌরকপা ঙমখিবগীদমক মহাক্কী হনবা লৈত্রবা থৌনা অমসুং কত্থোকপগী মতৌ অদুবু শীংথাখ্রে
08 AUG 2022 7:49PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বর্মিংহম সি.দবল্যু.জি. ২০২২দা মেন্স সিঙ্গল্স তেবল তেনিস্তা ব্রোঞ্জ মেদল লৌরকপগীদমক তেবল তেনিস শান্নরোয়, সাথিয়ান জ্ঞানসেকরনগী হনবা লৈত্রবা থৌনা অমসুং কত্থোকপগী মতৌ অদুবু শীংথাখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
"সি.দবল্যু.জি. লোইবা ফাওবা @sathiyanttনা অদুক্কী মতিক ফজবা পর্ফোরমেন্স উৎখি। তেবল তেনিস্তা ব্রোঞ্জ মেদল লৌরকপা ঙমখিবগীদমক ঐহাক্না থাগৎপা ফোঙদোকচরি। মহাক্কী হনবা লৈত্রবা থৌনা অমসুং কত্থোকপগী মতৌ অদুগীদমক শীংথানৈ। মহাক্না তুংদা লাক্কদৌরিবা তোর্নামেন্তশিংদা মাইপাক্কনি হায়না ঐহাক্না থাজৈ। #Cheer4India"

Prime Minister's Office
PM admires the tenacity and dedication of Table Tennis player, Sathiyan Gnanasekaran for winning the Bronze Medal
08 AUG 2022 7:49PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has admired the tenacity and dedication of Table Tennis player, Sathiyan Gnanasekaran for winning the Bronze Medal in Men's Singles Table Tennis at Birmingham CWG 2022.
The Prime Minister tweeted;
"Amazing performance by @sathiyantt throughout the CWG. I congratulate him on winning the Bronze medal in Table Tennis. He is admired for his tenacity and dedication. I am sure he will excel in upcoming tournaments as well. #Cheer4India"