প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ভাবিনা পতেলনা পেরা তেবল তেনিস্তা ইকাই খুম্ননীংঙাই ওইরবা গোল্দ মেদল লৌরকপদা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
07 AUG 2022 8:32AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বর্মিংহম কম্মনৱেল্থ গেমস ২০২২দা ভাবিনা পতেলনা পেরা তেবল তেনিস্তা ইকাই খুম্ননীংঙাই ওইরবা গোল্দ মেদল লৌরকপদা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ফীদম্নফম ওইরবা @BhavinaOfficialনা ঐখোয়দা চাউথোকচবা পোক্নবা খুদোংচাবা অমগা পীবীরি! মহাক্না পেরা তেবল তেনিস্তকী ইকাই খুম্ননীংঙাই ওইরবা গোল্দ মেদল, মহাক্কী অহানবা সি.দবল্যু.জি. মেদল লৌবা ঙমখ্রে। মহাক্কী মাইপাকপা অসিনা ভারতকী নহারোলশিংনা তেবল তেনিস শান্ননীংবা পোক্নবা ইথিল পীবা ওইরসনু। মহাক্কী তুংগী পুন্সিগীদমক ভাবিনাবু য়াইফ-মঙ্গোল পীজরি।”

Prime Minister's Office
PM extends best wishes to the Bhavina Patel for clinching the prestigious Gold Medal in Para Table Tennis
07 AUG 2022 8:32AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended best wishes to the Bhavina Patel for clinching the prestigious Gold Medal in Para Table Tennis at Birmingham Commonwealth Games 2022.
The Prime Minister said;
"The remarkable @BhavinaOfficial gives us one more occasion to be proud! She wins the prestigious Gold medal in Para Table Tennis, her first CWG medal. I hope her achievements motivate India's youth to pursue Table Tennis. I wish Bhavina the very best for her upcoming endeavours."