Prime Minister's Office
PM extends best wishes to the Bhavina Patel for clinching the prestigious Gold Medal in Para Table Tennis
07 AUG 2022 8:32AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended best wishes to the Bhavina Patel for clinching the prestigious Gold Medal in Para Table Tennis at Birmingham Commonwealth Games 2022.
The Prime Minister said;
"The remarkable @BhavinaOfficial gives us one more occasion to be proud! She wins the prestigious Gold medal in Para Table Tennis, her first CWG medal. I hope her achievements motivate India's youth to pursue Table Tennis. I wish Bhavina the very best for her upcoming endeavours."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପାରା ଟେବୁଲ ଟେନିସରେ ସମ୍ମାନଜନକ ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣ ପଦକ ବିଜୟ ପାଇଁ ଭାବିନା ପଟେଲଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୁଭେଚ୍ଛା
07 AUG 2022 11:40PM by PIB Bhubaneswar
ବର୍ମିଙ୍ଗହାମ କମନୱେଲଥ ଗେମ୍ସ ୨୦୨୨ରେ ପାରା ଟେବୁଲ ଟେନିସରେ ସମ୍ମାନଜନକ ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣ ପଦକ ବିଜୟ ପାଇଁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଭାବିନା ପଟେଲଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ ଟ୍ୱିଟରେ କହିଛନ୍ତି;
‘‘ଭାବିନାଙ୍କର ଏହି ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ ଉପଲବ୍ଧି ଆମକୁ ଗୌରବାନ୍ୱିତ ହେବା ପାଇଁ ଆଉ ଏକ ସୁଯୋଗ ଦେଇଛି । ସେ ପାରା ଟେବୁଲ ଟେନିସରେ ସମ୍ମାନଜନକ ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣ ପଦକ ବିଜୟୀ ହୋଇଛନ୍ତି । ତାଙ୍କର ଏହା ପ୍ରଥମ ସିଡବ୍ଲୁ୍ୟଜି ପଦକ । ମୋର ଆଶା ଯେ ତାଙ୍କର ଏହି ସଫଳତା ଭାରତର ଯୁବଗୋଷ୍ଠୀଙ୍କୁ ଟେବୁଲ ଟେନିସକୁ ଆଗକୁ ବଢ଼ାଇବା ପାଇଁ ପ୍ରେରଣା ଯୋଗାଇବ । ମୁଁ ଭାବିନାଙ୍କୁ ତାଙ୍କର ଆଗାମୀ ପ୍ରଚେଷ୍ଟା ନିମନ୍ତେ ଶୁଭକାମନା ଜଣାଉଛି ।’’