Prime Minister's Office
PM extends best wishes to the Bhavina Patel for clinching the prestigious Gold Medal in Para Table Tennis
07 AUG 2022 8:32AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended best wishes to the Bhavina Patel for clinching the prestigious Gold Medal in Para Table Tennis at Birmingham Commonwealth Games 2022.
The Prime Minister said;
"The remarkable @BhavinaOfficial gives us one more occasion to be proud! She wins the prestigious Gold medal in Para Table Tennis, her first CWG medal. I hope her achievements motivate India's youth to pursue Table Tennis. I wish Bhavina the very best for her upcoming endeavours."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
‘পেৰা টেবল টেনিছ’ত সন্মানীয় সোণৰ পদক অৰ্জন কৰাৰ বাবে ভৱিনা পেটেলক শুভকামনা জনাইছে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
07 AUG 2022 8:32AM by PIB Guwahati
বাৰ্মিংহামত অনুষ্ঠিত ‘কমনৱেল্থ ক্ৰীড়া সমাৰোহ ২০২২’ত ‘পেৰা টেবল টেনিছ’ত সন্মানীয় সোণৰ পদক অৰ্জন কৰাৰ বাবে ভৱিনা পেটেলক শুভকামনা জনাইছে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে।
এই সন্দৰ্ভত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
“অনবদ্য @ভৱিনাই আমাক গৌৰৱ কৰাৰ বাবে আৰু এটা উপলক্ষ প্ৰদান কৰিলে! তেওঁ ‘পেৰা টেবল টেনিছ’ত সন্মানীয় সোণৰ পদক জয় কৰিছে। ‘কমনৱেল্থ’-ত এয়া তেওঁৰ প্ৰথম পদক। ‘টেবল টেনিছ’-ত মনোনিৱেশ কৰাৰ বাবে ভাৰতৰ যুৱ-প্ৰজন্মক তেওঁৰ সাফল্যই অনুপ্ৰাণিত কৰিব বুলি মই আশা কৰিছো। আগন্তুক দিনত তেওঁ কৰিব খোজা প্ৰয়াসসমূহলৈ মই শুভকামনা জ্ঞাপন কৰিছো”।