প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না সোনল পতেলনা পেরা তেবল তেনিস্তা ব্রোঞ্জ মেদল লৌরকপদা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
07 AUG 2022 8:38AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বর্মিংহম সি.দবল্যু.জি. ২০২২দা সোনল পতেলনা পেরা তেবল তেনিস্তা ব্রোঞ্জ মেদল লৌরকপদা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বিত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"হৈহোই-শীংথোইবা, অখাং কনবা অমসুং ফিরেপ চেৎপা অসি পুনশিন্নরবা মতমদা ওইথোকপা ঙমদবা অমত্তা লৈতে। সোনল পতেলনা পেরা তেবল তেনিস্তা ব্রোঞ্জ মেদল অমা লৌদুনা মসি ময়েক শেংনা উৎপা ঙমখ্রে। মহাক্না তুংগী পুন্সিদা হেন্না মশক থোকপা মাইপাকপা পুরকপা ঙম্বা ওইরসনু হায়না থৌনিজরি।#Cheer4India"

Prime Minister's Office
PM congratulates Sonal Patel for winning the Bronze Medal in Para Table Tennis
07 AUG 2022 8:38AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Sonal Patel for winning the Bronze Medal in Para Table Tennis at Birmingham CWG 2022.
In a tweet, Prime Minister said;
"When talent, temperament and tenacity combine, nothing is impossible. Sonal Patel has shown this in letter and spirit by winning a Bronze medal in Para Table Tennis. Congratulations to her. I pray that she continues to distinguish herself in the coming times. #Cheer4India"