ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପାରା ଟେବୁଲ ଟେନିସରେ କାଂସ୍ୟ ପଦକ ବିଜୟ ପାଇଁ ସୋନାଲ ପଟେଲଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୁଭେଚ୍ଛା
07 AUG 2022 8:38AM by PIB Bhubaneswar
ବର୍ମିଙ୍ଗହାମ ସିଡବ୍ଲୁ୍ୟଜି ୨୦୨୨ରେ ପାରା ଟେବୁଲ ଟେନିସରେ କାଂସ୍ୟ ପଦକ ବିଜୟ ପାଇଁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ସୋନାଲ ପଟେଲଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ ଟ୍ୱିଟରେ କହିଛନ୍ତି;
‘‘ଯେତେବେଳେ ପ୍ରତିଭା, ସ୍ୱଭାବ ଓ ଦୃଢ଼ ଇଚ୍ଛାଶକ୍ତି ଏକାଠି ହୋଇଯାଆନ୍ତି, କିଛି ବି ଅସମ୍ଭବ ହୋଇ ନ ଥାଏ । ସୋନାଲ ପଟେଲ ପାରା ଟେବୁଲ ଟେନିସରେ କାଂସ୍ୟ ପଦକ ଜିତି ଏହାକୁ ପ୍ରମାଣିତ କରିଛନ୍ତି । ତାଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା । ମୁଁ ପ୍ରାର୍ଥନା କରୁଛି ଯେ ଆଗାମୀ ଦିନରେ ସେ ଆହୁରି ସଫଳତା ପାଇବା ଜାରି ରଖନ୍ତୁ । ଚିୟରଫର୍ ଇଣ୍ଡିଆ ।’’

Prime Minister's Office
PM congratulates Sonal Patel for winning the Bronze Medal in Para Table Tennis
07 AUG 2022 8:38AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Sonal Patel for winning the Bronze Medal in Para Table Tennis at Birmingham CWG 2022.
In a tweet, Prime Minister said;
"When talent, temperament and tenacity combine, nothing is impossible. Sonal Patel has shown this in letter and spirit by winning a Bronze medal in Para Table Tennis. Congratulations to her. I pray that she continues to distinguish herself in the coming times. #Cheer4India"