প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
উপ-ৰাষ্ট্ৰপতি হিচাপে নিৰ্বাচিত শ্ৰী জগদীপ ধনখৰক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
06 AUG 2022 10:03PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে উপ-ৰাষ্ট্ৰপতি হিচাপে নিৰ্বাচিত হোৱা শ্ৰী জগদীপ ধনখৰক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছে৷
এলানি টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়,
“সকলো দলৰ ব্যাপক সমৰ্থনেৰে ভাৰতৰ উপ-ৰাষ্ট্ৰপতি হিচাপে নিৰ্বাচিত হোৱা শ্ৰী জগদীপ ধনখৰ জীক অভিনন্দন জনাইছো৷ মোৰ বিশ্বাস যে তেওঁ এগৰাকী অসাধাৰণ উপ-ৰাষ্ট্ৰপতি হ’ব৷ তেওঁৰ বুদ্ধি আৰু প্ৰজ্ঞাৰ জৰিয়তে আমাৰ দেশখনৰ প্ৰচণ্ড লাভ হ’ব।” @jdhankhar1"
“মই সকলো সাংসদত ধন্যবাদ জনাইছো, যিসকলে শ্ৰী ধনখৰ জীক ভোটদান কৰিলে৷ যি সময়ত ভাৰতে আজাদী কা অমৃত মহোৎসৱ পালন কৰিছে, সেই সময়ত আমি উৎকৃষ্ট আইনী জ্ঞান আৰু বৌদ্ধিক দক্ষতা থকা এজন কৃষকৰ পুত্ৰক উপ-ৰাষ্ট্ৰপতি হিচাপে লাভ কৰি গৌৰৱবোধ কৰিছো৷@jdhankhar1”

Prime Minister's Office
PM congratulates Shri Jagdeep Dhankhar on being elected as Vice President
06 AUG 2022 10:03PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Shri Jagdeep Dhankhar on being elected as Vice President of India.
In a series of tweets, the Prime Minister said;
"Congratulations to Shri Jagdeep Dhankhar Ji on being elected India’s Vice President with resounding support across party lines. I am confident he will be an outstanding Vice President. Our nation will gain tremendously from his intellect and wisdom. @jdhankhar1"
"I thank all those MPs who have voted for Shri Jagdeep Dhankhar Ji. At a time when India marks Azadi Ka Amrit Mahotsav, we are proud to be having a Kisan Putra Vice President who has excellent legal knowledge and intellectual prowess. @jdhankhar1".