প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শ্রী জগদীপ ধনখরবু উপ রাস্ত্রপতি ওইনা খল্লকপদা পি.এম.না নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
06 AUG 2022 10:03PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শ্রী জগদীপ ধনখরনা ভারতকী উপ রাস্ত্রপতি ওইনা খল্লকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে।
মথং-মথং ত্বিতশিং তৌদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“পার্তী লাইনশিংনা চাউনা শৌগৎনরকপগা লোয়ননা শ্রী জগদীপ ধনখরজীনা ভারতকী উপ রাস্ত্রপতি ওইনা খল্লকপদা থাগৎপা ফোঙদোকচরি। মহাক্না অখন্নবা উপ রাস্ত্রপতি অমা ওইরক্কনি হায়না ঐহাক্না থাজবা থম্মি। ঐখোয়গী লৈবাক অসিনা মহাক্কী হৈশিংবা অমসুং লৌশিং অসিদগী চাউনা কান্নবা ফংলগনি। @jdhankhar1”
“শ্রী জগদীপ ধনখরজীগীদমক ভোৎ পীবীখিবা এম.পি. পুম্নমকপু ঐহাক্না থাগৎপা ফোঙদোকচরি। ভারতনা আজাদী কা অমৃত মহোৎসব পাঙথোক্লিবা মতম অসিদা লিগেলগী ওইবা লৌশিং অমসুং ৱাখল লৌশিং থৌরবা লৌমীগী মচানুপা ওইরিবা উপ রাস্ত্রপতি অমা ফংজবদা য়াম্না চাউথোকচাবা পোকই। @jdhankhar1”

Prime Minister's Office
PM congratulates Shri Jagdeep Dhankhar on being elected as Vice President
06 AUG 2022 10:03PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Shri Jagdeep Dhankhar on being elected as Vice President of India.
In a series of tweets, the Prime Minister said;
"Congratulations to Shri Jagdeep Dhankhar Ji on being elected India’s Vice President with resounding support across party lines. I am confident he will be an outstanding Vice President. Our nation will gain tremendously from his intellect and wisdom. @jdhankhar1"
"I thank all those MPs who have voted for Shri Jagdeep Dhankhar Ji. At a time when India marks Azadi Ka Amrit Mahotsav, we are proud to be having a Kisan Putra Vice President who has excellent legal knowledge and intellectual prowess. @jdhankhar1".