প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
বেদমিন্তন দবল্সতা ত্রীসা জোল্লী অমসুং গায়ত্রী গোপীচন্দনা ব্রোঞ্জ মেদল লৌরকপদা পি.এম.না চাউথোকচাবা পোকখ্রে
08 AUG 2022 8:10AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বর্মিংহম সি.দবল্যু.জি. ২০২২দা বেদমিন্তন দবল্সতা ত্রীসা জোল্লী অমসুং গায়ত্রী গোপীচন্দনা ব্রোঞ্জ মেদল লৌরকপদা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
"বেদমিন্তন দবল্সতা ত্রীসা জোল্লী অমসুং গায়ত্রী গোপীচন্দনা ব্রোঞ্জ মেদল লৌরকপদা চাউথোকচাবা পোকই। সি.দবল্যু.জি.গীদমক খোঙশান্নদ্রিঙৈ মমাংদা ত্রীসানা ঐঙোন্দা মহাক্কা গায়ত্রীগা লৈনরিবা মরুপ ওইবগী মরীগী মতাংদা ফোঙদোক্লমখি অদুবু করিগুম্বা মেদল লৌরক্লবদি মহাক্না করম্না নুংঙাইবা ফোঙদোক্কদগে হায়বা খঙদে হায়রমখি। হৌজিক্তি মহাক্না প্লানশিং শোইদনা শেমলম্লগনি হায়না ঐহাক্না থাজৈ। :)"

Prime Minister's Office
PM feels proud of Treesa Jolly and Gayatri Gopichand for winning the Bronze Medal in Badminton Doubles
08 AUG 2022 8:10AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulated Treesa Jolly and Gayatri Gopichand for winning the Bronze Medal in Badminton Doubles at Birmingham CWG 2022.
The Prime Minister tweeted;
"Proud of Treesa Jolly and Gayatri Gopichand for winning the Bronze medal in Badminton Doubles. Before leaving for the CWG, Treesa told me about her friendship with Gayatri but she was not sure about how she will celebrate if she won a medal. I hope she's made her plans now. :)"