Prime Minister's Office
PM congratulates M. Sreeshankar for winning Silver medal in Men’s long jump at CWG 2022
05 AUG 2022 9:40AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated M. Sreeshankar for winning Silver medal in Men’s long jump at the CWG 2022 in Birmingham.
In a tweet, the Prime Minister said;
"M. Sreeshankar's Silver medal at the CWG is a special one. It is after decades that India has won a medal in Men’s long jump at the CWG. His performance augurs well for the future of Indian athletics. Congratulations to him. May he keep excelling in the times to come."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা এম. শ্রীশঙ্করবু সি.দব্ল্যু.জি. ২০২২দা নুপাগী লোং জম্পতা লুপাগী তক্মান লৌরকখিবগীদমক থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
05 AUG 2022 9:40AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা এম. শ্রীশঙ্করবু বর্মিংঙমদা পাঙথোকপা সি.দব্ল্যু.জি. ২০২২দা নুপাগী লোং জম্পতা লুপাগী তক্মান লৌরকখিবগীদমক থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীৎ অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না হায়খি;
"এম. শ্রীশঙ্করনা সি.দব্ল্যু.জি.দা লৌরক্লিবা লুপাগী তক্মান অসি য়াম্না অখন্নবা অমনি। চহি কয়াগী মতুংদা ভারতনা সি.দব্ল্যু.জি.দা নুপাগী লোং জম্পতা তক্মান অমা লৌবা হায়বসিনি হন্দক্কীসিনা ওইরগনি। মহাক্না উৎখিবা হৈথোই শিংথোইবনা ভারতকী এথলেতিক্সকী তুংলমচৎতা করিগুম্বা ইথিল অমা পীরগনি।
মহাক্কী মফমদা হরাও নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। মতুং তারকপদসু মসিদগী হেন্না মীথোই মীহেনবা ঙম্বা ওইরসনু।