ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ରାଜ୍ୟଗୋଷ୍ଠୀ କ୍ରୀଡା ୨୦୨୨ରେ ଟେବଲ ଟେନିସରେ ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣପଦକ ବିଜେତା ଜି. ସାଥିୟାଁ, ହରମିତ ଦେଶାଇ, ଶରତ କମଲ ଓ ସାନିଲ ସେଟ୍ଟିଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୁଭେଚ୍ଛା
02 AUG 2022 9:17PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ବର୍ମିଂହାମ, ରାଜ୍ୟଗୋଷ୍ଠୀ କ୍ରୀଡା ୨୦୨୨ରେ ଟେବଲ ଟେନିସରେ ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣପଦକ ଜିତିଥିବା ଜି.ସାଥିୟାଁ, ହରମିତ ଦେଶାଇ, ଶରତ କମଲ ଓ ସାନିଲ ସେଟ୍ଟିଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ ଟ୍ୱିଟରେ କହିଛନ୍ତି;
“ଟେବଲ ଟେନିସରୁ ଖୁସି ଖବର ! ଜି. ସାଥିୟାଁ, ହରମିତ ଦେଶାଇ, ଶରତ କମଲ ଓ ସାନିଲ ସେଟ୍ଟିଙ୍କ ଶକ୍ତିଶାଳୀ ଦଳ ରାଜ୍ୟଗୋଷ୍ଠୀ କ୍ରୀଡାରେ ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣପଦକ ଜିତିଥିବାରୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା । ଦକ୍ଷତା ହେଉ ଅବା ସଂକଳ୍ପ ଏହି ଦଳ ଉଚ୍ଚ ମାନଦଣ୍ଡ ସ୍ଥାପନ କରିଛି । ଭବିଷ୍ୟତ ପାଇଁ ସେମାନଙ୍କୁ ଶୁଭକାମନା ।”

Prime Minister's Office
PM congratulates G. Sathiyan, Harmeet Desai, Sharat Kamal and Sanil Shetty for winning Gold medal in Table Tennis at CWG 2022
02 AUG 2022 9:17PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated G. Sathiyan, Harmeet Desai, Sharat Kamal and Sanil Shetty for winning the Gold medal in Table Tennis at the CWG 2022 in Birmingham.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Great news in Table Tennis! Congratulations to the dynamic team of G. Sathiyan, Harmeet Desai, Sharat Kamal and Sanil Shetty for winning the Gold medal at the CWG. This team has set high benchmarks, be it in skill or determination. Best wishes for their future endeavours."