প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে নাগৰিকসকলক নিজৰ ছ'চিয়েল মিডিয়া ডিপি সলাই ত্ৰিৰংগা ৰাখিবলৈ আহ্বান জনাইছে
02 AUG 2022 9:17PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে বাৰ্মিংহামত চিডব্লিউজি ২০২২ত টেবুল টেনিছত সোণৰ পদক জয় কৰা বাবে জি সাথিয়ান, হৰমীত দেশাই, শৰত কমল আৰু সনীল শেট্টীক অভিনন্দন জনায়।
এটা টুইটত, প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
"টেবুল টেনিছত মহৎ খবৰ! চিডব্লিউজিত সোণৰ পদক জয় কৰা বাবে জি সাথিয়ান, হৰমীত দেশাই, শৰত কমল আৰু সনীল শেট্টীৰ গতিশীল দললৈ অভিনন্দন। এই দলে উচ্চ মাপকাঠি প্ৰতিষ্ঠা কৰিলে, দক্ষতা আৰু সংকল্পৰ ক্ষেত্ৰত। তেওঁলোকৰ ভৱিষ্যতৰ প্ৰচেষ্টাৰ বাবে শুভকামনা।"

Prime Minister's Office
PM congratulates G. Sathiyan, Harmeet Desai, Sharat Kamal and Sanil Shetty for winning Gold medal in Table Tennis at CWG 2022
02 AUG 2022 9:17PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated G. Sathiyan, Harmeet Desai, Sharat Kamal and Sanil Shetty for winning the Gold medal in Table Tennis at the CWG 2022 in Birmingham.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Great news in Table Tennis! Congratulations to the dynamic team of G. Sathiyan, Harmeet Desai, Sharat Kamal and Sanil Shetty for winning the Gold medal at the CWG. This team has set high benchmarks, be it in skill or determination. Best wishes for their future endeavours."