প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
অৰুণাচলৰ এগৰাকী ভগ্নীয়ে এক তামিল দেশপ্ৰেমিক গীত পৰিৱেশন কৰা দেখি আনন্দ প্ৰকাশ কৰিলে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
20 JUL 2022 3:12PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে অৰুণাচলী এগৰাকী ভগ্নীয়ে সুব্ৰমান্য ভাৰতীয়ে গোৱা এক তামিল দেশপ্ৰেমিক গীত পৰিৱেশন কৰা দেখি আনন্দ প্ৰকাশ কৰে৷
এক টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়,
“এয়া দেখি মই আনন্দিত আৰু গৌৰৱবোধ কৰিছো৷ তামিল ভাষাত গান গাই ‘এক ভাৰত, শ্ৰেষ্ঠ ভাৰত’ৰ মনোভাৱক আগুৱাই নিয়াৰ বাবে অৰুণাচল প্ৰদেশৰ পৰা আমাৰ যুৱ শক্তিৰ এই উজ্জ্বল তাৰকাসকলৰ প্ৰশংসা কৰিছো৷”

Prime Minister's Office
PM expresses delight after watching sisters from Arunachal Pradesh sing a Tamil patriotic song
20 JUL 2022 3:12PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed delight upon watching Arunachali sisters sing a Tamil patriotic song by Subramanya Bharti.
In a tweet, the Prime Minister said:
“I am delighted and proud to see this. Kudos to these shining stars of our Yuva Shakti from Arunachal Pradesh for furthering the spirit of 'Ek Bharat, Shreshtha Bharat’ by singing in Tamil.”