ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଅରୁଣାଚଳ ପ୍ରଦେଶର ଭଉଣୀମାନେ ଏକ ତାମିଲ ଦେଶପ୍ରେମ ଗୀତ ଗାଇବା ପରେ ଆନନ୍ଦ ପ୍ରକାଶ କରିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
20 JUL 2022 3:12PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଅରୁଣାଚଳୀ ଭଉଣୀମାନେ ସୁବ୍ରମଣ୍ୟ ଭାରତୀଙ୍କ ଏକ ତାମିଲ ଦେଶଭକ୍ତି ଗୀତ ଗାଇବାରେ ଖୁସି ବ୍ୟକ୍ତ କରିଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟୁଇଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି:
“ଏହା ଦେଖି ମୁଁ ଆନନ୍ଦିତ ଏବଂ ଗର୍ବିତ । ତାମିଲରେ ଗୀତ ଗାଇ ‘ଏକ ଭରତ, ଶ୍ରେଷ୍ଠ ଭାରତ\'ର ଆବେଗକୁ ଆଗକୁ ବଢାଇବା ପାଇଁ ଅରୁଣାଚଳ ପ୍ରଦେଶରୁ ଆମର ଯୁବ ଶକ୍ତିର ଏହି ଉଜ୍ଜ୍ୱଳ ତାରକାଙ୍କୁ ସଲାମ ।”

Prime Minister's Office
PM expresses delight after watching sisters from Arunachal Pradesh sing a Tamil patriotic song
20 JUL 2022 3:12PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed delight upon watching Arunachali sisters sing a Tamil patriotic song by Subramanya Bharti.
In a tweet, the Prime Minister said:
“I am delighted and proud to see this. Kudos to these shining stars of our Yuva Shakti from Arunachal Pradesh for furthering the spirit of 'Ek Bharat, Shreshtha Bharat’ by singing in Tamil.”