প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অরুনাচল প্রদেশতগী মচিল মনাও অনিনা তমিলগী লৈবাক নীংবা ঈশৈ অমা শকপা য়েংবদা প্রধান মন্ত্রীনা অপেনবা ফোংদোকখ্রে
20 JUL 2022 3:12PM by PIB Imphal
সুব্রমনিয়া ভারতিনা শকপা তমিলগী লৈবাক নীংবা ঈশৈ অমা অরুনাচল নুপী মচিল মনাও অনিনা শকপা য়েংবদা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অপেনবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীৎ অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ইখিঃ
"মসি উবদা ঐহাক য়াম্না অপেনবা অমসুং চাউথোকপা পোকচৈ। অরুনাচল প্রদেশতগী ঐখোয়গী য়ুব শক্তি ওইরিবা মচিল তুমখৎলক্লিবা স্তারশিং অসিবু তমিলদা ঈশৈ শক্তুনা 'এক ভারত, শ্রেস্থা ভারত'কী ইথিল ময়েক শেংহনবগীদমক থাগৎচরি।"

Prime Minister's Office
PM expresses delight after watching sisters from Arunachal Pradesh sing a Tamil patriotic song
20 JUL 2022 3:12PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed delight upon watching Arunachali sisters sing a Tamil patriotic song by Subramanya Bharti.
In a tweet, the Prime Minister said:
“I am delighted and proud to see this. Kudos to these shining stars of our Yuva Shakti from Arunachal Pradesh for furthering the spirit of 'Ek Bharat, Shreshtha Bharat’ by singing in Tamil.”