প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মীয়ামদা রথ য়াত্রানা লাকপদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
01 JUL 2022 9:25AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীয়ামদা রথ য়াত্রানা লাকপদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে। শ্রী মোদীনা হন্দক্কী মন কী বাত্তগী ভারতকী নাৎতা য়াত্রাগী মরু ওইবা অসিগী মতাংদা মহাক্না থমখিবা ৱাখল্লোনগী ভিদিও অমসু শিয়র তৌখি।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
“রথ য়াত্রাগী য়াইফরবা নুমিৎনা লাকপদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি। ভগৱান জগন্নাথতা মহাক্না লেপ্পা লৈতনা ঐখোয়দা থৌজালশিং পীনবীনবা থৌনিজরি। ঐখোয় পুম্নমক হকচাং ফনা অমসুং হরাও-তয়াম্না লৈবা ওইরসনু।
রথ য়াত্রাগী মরমদা অমসুং ঐখোয়গী নাৎতা য়াত্রাগী মরু ওইবগী মতাংদা ঐহাক্না হন্দক্কী #MannKiBaatতা করি ফোঙদোকখিবগে শিয়র তৌজরি।”

Prime Minister's Office
PM greets people on the occasion Rath Yatra
01 JUL 2022 9:25AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people on the occasion of Rath Yatra. Shri Modi has also shared a video of his views on the importance of Yatra in Indian culture, from recent Mann Ki Baat.
The Prime Minister tweeted;
"Greetings on the special day of Rath Yatra. We pray to Lord Jagannath for his constant blessings. May we all be blessed with good health and happiness.
Sharing what I had spoken about the Rath Yatra and the importance of a Yatra in our culture during the recent #MannKiBaat."