প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
পাল্লোঞ্জী মিষ্ট্ৰীৰ বিয়োগত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক
28 JUN 2022 11:15AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে বিশিষ্ট উদ্যোগপতি পাল্লোঞ্জী মিষ্ট্ৰীৰ মৃত্যুত শোক প্ৰকাশ কৰিছে।
এটি টুইটত প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয়ঃ
“পাল্লোঞ্জী মিষ্ট্ৰীৰ দেহাৱসানত শোকাহত হৈছো। বাণিজ্য আৰু উদ্যোগৰ জগতখনলৈ তেওঁ বিস্ময়কৰ বৰঙণি আগবঢ়াইছে। তেওঁৰ পৰিয়াল, বন্ধুবৰ্গ আৰু অগণন শুভাকাংক্ষীলৈ মোৰ সমবেদনা জ্ঞাপন কৰিলো। তেওঁৰ আত্মাই শান্তি লাভ কৰক।”

Prime Minister's Office
PM Condoles demise of Shri Pallonji Mistry
28 JUN 2022 11:15AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the demise of noted industrialist Shri Pallonji Mistry.
In a tweet, the Prime Minister said:
“Saddened by the passing away of Shri Pallonji Mistry. He made monumental contributions to the world of commerce and industry. My condolences to his family, friends and countless well-wishers. May his soul rest in peace.”