প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না শ্রী পালোঞ্জি মিস্ত্রীনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
28 JUN 2022 11:15AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শক্নাইরবা ইন্দস্ত্রিয়েলিস্ত, শ্রী পালোঞ্জী মিস্ত্রীনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি:
“শ্রী পালোঞ্জী মিস্ত্রীনা লৈখিদবদা থমোই শোক্না নুঙঙাইতে। মহাক্না কমর্স অমসুং ইন্দস্ত্রীগী লমদা শিংথানিংঙাই ওইরবা থৌদাং কয়া লৌখি। ঐহাক্না মহাক্কী ইমুং-মনুংশিং, মরুপশিং অমসুং মশিং লাকঙমদ্রবা মহাকপু নুংশিজবশিং অদুগীদমক্তা অৱাবা ফোংদোক্লি। মহাক্কী থৱাইনা ঈশ্বরগী কুয়াখাদা চংজফম লৌদুনা লৈবা ওইরসনু।”

Prime Minister's Office
PM Condoles demise of Shri Pallonji Mistry
28 JUN 2022 11:15AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the demise of noted industrialist Shri Pallonji Mistry.
In a tweet, the Prime Minister said:
“Saddened by the passing away of Shri Pallonji Mistry. He made monumental contributions to the world of commerce and industry. My condolences to his family, friends and countless well-wishers. May his soul rest in peace.”