ଅର୍ଥ ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟ
ଆଜାଦୀ କା ଅମୃତ ମହୋତ୍ସବର ଆଇକନିକ ସପ୍ତାହ ଉପଲକ୍ଷେ ଆସନ୍ତାକାଲି ସିବିଆଇସି ପକ୍ଷରୁ ନିଶାଦ୍ରବ୍ୟ ନଷ୍ଟ ଦିବସ ପାଳନ କରାଯିବ
ଦେଶର ୧୪ଟି ସ୍ଥାନରେ ୪୨,୦୦୦ କିଗ୍ରା ନିଶା ଦ୍ରବ୍ୟ ନଷ୍ଟ କରାଯିବ
07 JUN 2022 7:11AM by PIB Bhubaneswar
କେନ୍ଦ୍ର ପରୋକ୍ଷ ଟିକସ ଏବଂ ସୀମା ଶୁଳ୍କ ବୋର୍ଡ (ସିବିଆଇସି) ପକ୍ଷରୁ ନିଶାଦ୍ରବ୍ୟ ନଷ୍ଟ ଦିବସ ପାଳନ କରାଯିବ । ଅର୍ଥ ଏବଂ କର୍ପୋରେଟ ବ୍ୟାପାର ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟ ପକ୍ଷରୁ ଆସନ୍ତାକାଲିଠାରୁ ଆଇକନିକ ସପ୍ତାହ ସମାରୋହ ଆରମ୍ଭ ହେଉଛି । ଆଜାଦୀ କା ଅମୃତ ମହୋତ୍ସବ ପାଳନର ଅଂଶବିଶେଷ ସ୍ବରୂପ ଆଇକନିକ ସପ୍ତାହ ସମାରୋହ ଆୟୋଜନ କରାଯାଉଛି । ନିଶାଦ୍ରବ୍ୟ ନଷ୍ଟ ଦିବସ ପାଳନ ଦେଶର ୧୩ଟି ସ୍ଥାନରେ ୪୨,୦୦୦ କିଗ୍ରା ନିଶା ଦ୍ରବ୍ୟ ନଷ୍ଟ କରାଯିବ ।
ଗୌହାଟୀ, ଲକ୍ଷ୍ନୌ, ମୁମ୍ବାଇ, ମୁନ୍ଦ୍ରା/କାଣ୍ଡଲା, ପାଟନା ଏବଂ ସିଲିଗୁଡ଼ି ଠାରେ ଅନୁଷ୍ଠିତ ହେବାକୁ ଥିବା ନିଶାଦ୍ରବ୍ୟ ନଷ୍ଟ କାର୍ଯ୍ୟକ୍ରମରେ କେନ୍ଦ୍ର ଅର୍ଥ ଏବଂ କର୍ପୋରେଟ ବ୍ୟାପାର ମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀମତୀ ନିର୍ମଳା ସୀତାରମଣ ଭର୍ଚୁଆଲ ମାଧ୍ୟମରେ ଅଂଶଗ୍ରହଣ କରିବା ସହିତ ଅଧିକାରୀମାନଙ୍କୁ ସମ୍ବୋଧିତ କରିବେ ।

Ministry of Finance
Drug Destruction Day to be held tomorrow by CBIC as part of Azadi Ka Amrit Iconic Week
Around 42000 kg narcotics would be destroyed at 14 locations across the country
07 JUN 2022 7:11AM by PIB Delhi
The Central Board of Indirect Taxes and Customs (CBIC) would be conducting a Drug Destruction Day tomorrow ( 08.06.2022) as apart of Iconic Week of “Azadi ka Amrit Mahotsav” (AKAM) celebrations of Ministry of Finance to mark the 75th year of Indian independence. A total of around 42000 kg narcotics would be destroyed at 14 locations across the country.
The Union Minister for Finance & Corporate Affairs Smt. Nirmala Sitharaman would be virtually witnessing the destruction process to be held at Guwahati, Lucknow, Mumbai, Mundra/Kandla, Patna and Siliguri and would be addressing the officers.