প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
আই.এন.এ.গী বেতরেন অঞ্জলাই পোন্নুসামীনা লৈখিদবদা পি.এম.না অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
01 JUN 2022 8:31PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মশক নাইরবা আই.এন.এ. বেতরেন ওইরিবা মলেসিয়াদগী অঞ্জলাই পোন্নুসামীনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বিত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খ:
“মশক নাইরবা আই.এন.এ. বেতরেন ওইরিবা মলেসিয়াদগী অঞ্জলাই পোন্নুসামীনা লৈখিদবদা নুংঙাইতবা ফাওই। মহাক্কী থৌনা অমসুং ভারতকী নীংতম ইহৌদা মহাক্না লৌরমখিবা থৌদাং অদুবু ঐখোয়না মতম চুপ্পদা নীংশিংদুনা লৈহৌরগনি। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মরুপ-মপাংশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি।”

Prime Minister's Office
PM condoles passing away of INA Veteran Anjalai Ponnusamy
01 JUN 2022 8:31PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the passing away of the distinguished INA Veteran from Malaysia Anjalai Ponnusamy.
In a tweet, the Prime Minister said :
"Anguished by the passing away of the distinguished INA Veteran from Malaysia Anjalai Ponnusamy Ji. We will always remember her courage and inspiring role in India’s freedom movement. Condolences to her family and friends."