প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এন.ই.সি. কোর্পোরেসনগী চিয়রমেন দা. নোবুহিরো এন্দোগা লোয়ননা পাঙথোকপা প্রধান মন্ত্রীগী মীফম
23 MAY 2022 12:14PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মে ২৩, ২০২২দা তোকিওদা এন.ই.সি. কোর্পোরেসনগী চিয়রমেন দা. নোবুহিরো এন্দোগা উনখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা এন.ই.সি.না ভারতকী তেলিকম্ম্যুনিকেসন সেক্তরদা, মরু ওইনা চেনাই-অন্দমান এন্দ নিকোবর আইলেন্দ (সি.এ.এন.আই.) অমসুং কোচি-লক্ষদ্বীপ আইলেন্দ (কে.এল.আই.) ও.এফ.সি. প্রোজেক্তশিং পাইখৎপদা লৌখিবা থৌদাং অদুগীদমক থাগৎপা ফোঙদোকখি। মহাক্না প্রদক্সন লিঙ্ক ইনসেন্তিব (পি.এল.আই.) স্কিমগী মখাদা লৈরিবা ইনভেস্তমেন্তগী খুদোংচাবশিং অসিগী মতাংদসু পাউদমখি।
মখোয়না ইন্দস্ত্রিএল দিবেলপমেন্ত, ইনফ্রাস্ত্রকচর, তেক্সেসন অমসুং লেবর য়াওনা ভারত্তা ইজ ওফ দুইং বিজিনেজ লৈহন্নবা পাইখৎলিবা রিফোর্ম কয়াগী মরমদা খন্নখি। মখোয়না ভারত্তা লৈরিবা অনৌবা অমসুং হৌগৎলক্লিবা তেক্নোলোজীশিং অসিগী খুদোংচাবশিং অসিগী মতাংদসু খন্নখি।

Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with Mr. Tadashi Yanai, Chairman, President & CEO, Fast Retailing Co. Ltd.
23 MAY 2022 12:14PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met Mr. Tadashi Yanai, Chairman, President & CEO of Fast Retailing Co. Ltd., the parent company of Uniqlo, on 23 May 2022 in Tokyo. During the meeting, they discussed the rapidly growing textile and apparel market of India and investment opportunities under Production Linked Incentive (PLI) scheme for textile projects in India. They also discussed various reforms being undertaken to enable ease of doing business for foreign investors in India including in the areas of industrial development, infrastructure, taxation and labour.
Prime Minister invited Uniqlo’s enhanced participation in India’s journey to becoming a manufacturing hub for textiles, particularly the use of technologies in textile manufacturing. Prime Minister also invited Uniqlo to take part in the PM-Mitra scheme aimed at further strengthening the textiles sector.