প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী বেদমিন্তন তীম্না থোমাস কপ লৌবদা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
15 MAY 2022 4:20PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী বেদমিন্তন তীম্বু থোমাস কপ লৌবগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত অমদা অসুম্না হায়খিঃ
“ভারতকী বেদমিন্তন তীম্না পুৱারী ইখ্রে! ভারতনা থোমাস কপ লৌবদা লৈবাক পুম্বনা নুংঙাইবা ফাওরি! ঐখোয়গী মায় পাক্লবা তীমদা থাগৎপা ফোংদোক্লি অমসুং তুংগী থৌরম খুদিংদা মায় পাকপা ওইসনু হায়বগী য়াইফ পাউজেল পীজরি। মায় পাকপা অসিনা ইনখৎলক্লিবা শান্নরোই কয়াদা ইথিল পীগনি”।

Prime Minister's Office
PM congratulates Indian badminton team for winning Thomas Cup
15 MAY 2022 4:20PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the Indian badminton team for winning the Thomas Cup.
In a tweet, the Prime Minister said;
"The Indian badminton team has scripted history! The entire nation is elated by India winning the Thomas Cup! Congratulations to our accomplished team and best wishes to them for their future endeavours. This win will motivate so many upcoming sportspersons."