ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଜାତୀୟ ପ୍ରଯୁକ୍ତିବିଦ୍ୟା ଦିବସରେ ଭାରତୀୟ ବୈଜ୍ଞାନିକମାନଙ୍କୁ କୃତଜ୍ଞତା ଜଣାଇଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
11 MAY 2022 9:29AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆମର ପ୍ରତିଭାବାନ ବୈଜ୍ଞାନିକ ଏବଂ ୧୯୯୮ ରେ ପୋଖାରାନ ପରୀକ୍ଷଣରେ ସଫଳ ହୋଇଥିବା ପ୍ରୟାସ ପ୍ରତି କୃତଜ୍ଞତା ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟୁଇଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ଆଜି, ଜାତୀୟ ପ୍ରଯୁକ୍ତିବିଦ୍ୟା ଦିବସରେ, ଆମେ ଆମର ପ୍ରତିଭାବାନ୍ ବୈଜ୍ଞାନିକ ତଥା ସେମାନଙ୍କର ଉଦ୍ୟମକୁ କୃତଜ୍ଞତା ଜଣାଉଛୁ ଯାହା ୧୯୯୮ ରେ ସଫଳ ପୋଖରାନ୍ ପରୀକ୍ଷଣକୁ ଆଗେଇ ନେଇଛି । ଆମେ ଅଟଳ ଜୀଙ୍କ ନେତୃତ୍ୱକୁ ଗର୍ବର ସହିତ ମନେ ପକାଉଛୁ ଯିଏ ଅସାଧାରଣ ରାଜନେିତିକ ସାହସ ଏବଂ ନେତୃତ୍ୱ ଦେଖାଇଥିଲେ ।”

Prime Minister's Office
PM expresses gratitude to Indian scientists on National Technology Day
11 MAY 2022 9:29AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed gratitude to our brilliant scientists and their efforts that led to the successful Pokhran tests in 1998.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Today, on National Technology Day, we express gratitude to our brilliant scientists and their efforts that led to the successful Pokhran tests in 1998. We remember with pride the exemplary leadership of Atal Ji who showed outstanding political courage and statesmanship."