Prime Minister's Office
PM expresses gratitude to Indian scientists on National Technology Day
11 MAY 2022 9:29AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed gratitude to our brilliant scientists and their efforts that led to the successful Pokhran tests in 1998.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Today, on National Technology Day, we express gratitude to our brilliant scientists and their efforts that led to the successful Pokhran tests in 1998. We remember with pride the exemplary leadership of Atal Ji who showed outstanding political courage and statesmanship."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নেস্নেল তেক্নোলোজী নুমিৎনা লাকপদা পি.এম.না ভারতকী বিজ্ঞানিকশিংদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
11 MAY 2022 9:29AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ১৯৯৮দা মাইপাক্না পোখ্রন তেস্তশিং পাঙথোকখিবগীদমক ঐখোয়গী লৌশিং লৈরবা বিজ্ঞানিকশিং অমসুং মখোয়না হোৎনখিবশিং অদুগীদমক ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে।
ত্বিত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ঙসি নেস্নেল তেক্নোলোজী দে নুমিৎতা ১৯৯৮দা মাইপাক্না পোখ্রন তেস্তশিং পাঙথোকখিবগীদমক ঐখোয়গী লৌশিং লৈরবা বিজ্ঞানিকশিং অমসুং মখোয়না হোৎনখিবশিং অদুগীদমক তৌবীমল খঙবা উৎচরি। শীংথানীংঙাই ওইবা রাজনিতীগী ওইবা থৌনা অমসুং অফবা লৈঙাকলোই অমগী মতৌ উৎখিবা অতলজীগী অখন্নবা লুচিংবগী মতৌ অদুবু ঐখোয়না চাউথোকচবা পোকপগা লোয়ননা নীংশিংলি।”