প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ১৮৫৭কী থৌদোকশিংদা শরুক য়াখিবা মীওই পুম্নমকপু মখোয়গী শীংথানীংঙাই ওইরবা থৌনা-লিংজেল অদুগীদমক ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
10 MAY 2022 10:23AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ১৮৫৭কী থৌদোকশিংদা শরুক য়াখিবা মীওই পুম্নমকপু মখোয়গী শীংথানীংঙাই ওইরবা থৌনা-লিংজেল অদুগীদমক ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে।
ত্বিত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“১৮৫৭কী নুমিৎ অসিদা পুৱারী ওইরবা অহানবা নীংতম লান হৌখি, মসিনা ঐখোয়গী ইরৈবাকচাশিংদা লৈবাকনীংবগী ইথিল পোকহনখি অমসুং লোইলম লৈঙাক্কী মপাঙ্গল শোন্থহনবদা শরুক তমখি। ঐহাক্না ১৮৫৭কী থৌদোকশিংদা শরুক য়াখিবা মীওই পুম্নমকপু মখোয়গী শীংথানীংঙাই ওইরবা থৌনা-লিংজেল অদুগীদমক ইকাই খুম্নবা উৎচরি।”

Prime Minister's Office
PM pays homage to all those who were part of the events of 1857 for their outstanding courage
10 MAY 2022 10:23AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid homage to all those who were a part of the events of 1857 for their outstanding courage.
In a tweet, the Prime Minister said;
"On this day in 1857 began the historic First War of Independence, which ignited a spirit of patriotism among our fellow citizens and contributed to the weakening of colonial rule. I pay homage to all those who were a part of the events of 1857 for their outstanding courage."