Prime Minister's Office
Prime Minister’s Interaction with the Indian Community in Copenhagen
03 MAY 2022 9:50PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi, along with the Prime Minister of Denmark H.E. Ms. Mette Frederiksen, addressed and interacted with the Indian community at the Bella Centre in Copenhagen. More than 1000 members of the Indian community in Denmark consisting of students, researchers, professionals and business persons, participated in the event.
Prime Minister appreciated Prime Minister Frederiksen's warmth and respect for Indians and emphasized that both countries can work together in finding innovative solutions for green growth. He lauded the positive role played by the Indian community in Denmark. He highlighted India's economic potential and invited more India-Denmark collaborations.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
কোপনহেগনদা লৈরিবা ইন্দিয়ন কম্যুনিতীগা প্রধান মন্ত্রীগা ৱারী-ৱতাই শানবা
03 MAY 2022 9:50PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দেনমার্ককী প্রধান মন্ত্রী, ঐচ.ই. শ্রীমতি মেত ফ্রেদরিক্সনগা লোইননা কোপনহেগনগী বেলা সেন্তরদা ইন্দিয়ন কম্যুনিতীদা ৱা ঙাংখি অমসুং ৱারী-ৱাতাই শানখি। দেনমার্ক্তা লৈরিবা ইন্দিয়ন কম্যুনিতীগী মহৈরোইশিং, রিসর্চরশিং, প্রোফেস্নেলশিং অমসুং বিজনেস তৌবা মীওইশিংগী মেম্বর ১০০০ হেন্না থৌরম অদুদা শরুক য়াখি।
প্রধান মন্ত্রীনা প্রধান মন্ত্রী ফ্রেদরিক্সন্না ভারত মচাশিংগীদমক্তা নুংশিবীবা অমসুং ইকাইখুম্নবীবা অদুগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখি অমসুং গ্রীন গ্রোথকীদমক্তা ইন্নোভেতিব সোল্যুশনশিং পুথোকপদা লৈবাক অনিমক্না পুন্না থবক তৌমিন্নবা য়াগনি হায়না মরু ওইনা পনখি। মহাক্না দেনমার্ক্তা লৈরিবা ইন্দিয়ন কম্যুনিতী অসিনা অফবা থৌদাং লৌবগীদমক্তা থগৎখি। মহাক্না ভারতকী ইকোনোমিক পোতেন্সিয়েল অদুগী মতাংদা হায়খি অমসুং ভারত-দেনমার্ক কোলাবোরেশনশিং খরগা হেন্না তৌনবা চেবাউ পীখি।