ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ମହାରାଷ୍ଟ୍ର ଦିବସ ଅବସରରେ ମହାରାଷ୍ଟ୍ରର ଲୋକଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
01 MAY 2022 8:54AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ମହାରାଷ୍ଟ୍ର ଦିବସ ଅବସରରେରେ ମହାରାଷ୍ଟ୍ରବାସୀଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି ଏବଂ ମହାରାଷ୍ଟ୍ରବାସୀଙ୍କ ସମୃଦ୍ଧତା ପାଇଁ ପ୍ରାର୍ଥନା କରିଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟୁଇଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ମହାରାଷ୍ଟ୍ର ଦିବସ ଅବସରରେ ମହାରାଷ୍ଟ୍ରବାସୀଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା । ଏହି ରାଜ୍ୟ ଦେଶର ପ୍ରଗତିରେ ମହତ୍ୱପୂର୍ଣ୍ଣ ଯୋଗଦାନ ଦେଇଛି । ରାଜ୍ୟର ଲୋକମାନେ ବିଭିନ୍ନ କ୍ଷେତ୍ରରେ ଉତ୍କୃଷ୍ଟତା ପ୍ରତିପାଦନ କରିଛନ୍ତି । ମହରାଷ୍ଟ୍ରର ଲୋକଙ୍କ ସମୃଦ୍ଧି ପାଇଁ ମୁଁ ପ୍ରାର୍ଥନା କରୁଛି ।”

Prime Minister's Office
PM extends best wishes to people of Maharashtra on Maharashtra Day
01 MAY 2022 8:54AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended his best wishes to the people of Maharashtra on Maharashtra Day and prayed for the prosperity of the people of Maharashtra.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Best wishes to the people of Maharashtra on Maharashtra Day. This state has made phenomenal contributions to national progress. The people of the state have excelled in diverse fields. I pray for the prosperity of the people of Maharashtra."