প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
২৪ এপ্ৰিলত বেংগালুৰুত অনুষ্ঠিত হবলগীয়া ‘খেলো ইণ্ডিয়া বিশ্ববিদ্যালয় ক্ৰীড়া সমাৰোহ’ সম্বোধন কৰিব প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
23 APR 2022 10:06PM by PIB Guwahati
২৪ এপ্ৰিলত বেংগালুৰুত ‘খেলো ইণ্ডিয়া বিশ্ববিদ্যালয় ক্ৰীড়া সমাৰোহ’ অনুষ্ঠিত হোৱাটো আনন্দৰ বিষয় বুলি মন্তব্য কৰিছে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে। শ্ৰী মোদীয়ে কয় যে এনেধৰণৰ ক্ৰীড়া সমাৰোহসমূহে যুৱ-ক্ৰীড়া প্ৰতিভাধৰসকলৰ প্ৰতিভা বিকশিত কৰাৰ ক্ষেত্ৰত গুৰুত্বপূৰ্ণ ভূমিকা পালন কৰে। কাইলৈ আবেলি হ’বলগীয়া সমাৰোহৰ আৰম্ভণি অনুষ্ঠানত মনৰ ভাব ব্যক্ত কৰিব বুলিও তেওঁ জানিবলৈ দিয়ে।
এই সন্দৰ্ভত প্ৰকাশিত এক বাৰ্তাত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
“কাইলৈ ২৪ এপ্ৰিল তাৰিখে বেংগালুৰুত শুভাৰম্ভ হ’বলগীয়া ‘খেলো ইণ্ডিয়া বিশ্ববিদ্যালয় ক্ৰীড়া সমাৰোহ’খনৰ আয়োজন সঁচাকৈ এক আনন্দৰ বিষয়। এনেধৰণৰ ক্ৰীড়া সমাৰোহসমূহে যুৱ-ক্ৰীড়া প্ৰতিভাধৰসকলৰ প্ৰতিভা বিকশিত কৰাৰ ক্ষেত্ৰত গুৰুত্বপূৰ্ণ ভূমিকা পালন কৰে। কাইলৈ আবেলি হ’বলগীয়া সমাৰোহৰ আৰম্ভণি অনুষ্ঠানত মই মোৰ মনৰ ভাব ব্যক্ত কৰিম”।

Prime Minister's Office
PM to address the Khelo India University Games which will be inaugurated tomorrow, 24th April in Bengaluru
23 APR 2022 10:06PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that it is a matter of great joy that the Khelo India University Games being held in Bengaluru which will be inaugurated tomorrow, 24th April. Shri Modi said that these games will go a long way in nurturing young sporting talent. Shri Modi has also informed that he would also be sharing his message on the start of the games tomorrow evening.
In a tweet, the Prime Minister said;
"It is a matter of great joy that the Khelo India University Games being held in Bengaluru will be inaugurated tomorrow, 24th April. These games will go a long way in nurturing young sporting talent.. I would also be sharing my message on the start of the games tomorrow evening."