ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଆସନ୍ତାକାଲି ଏପ୍ରିଲ ୨୪ରୁ ବେଙ୍ଗଲୁରୁ ଠାରେ ଆରମ୍ଭ ହେଉଥିବା ଖେଲୋ ଇଣ୍ଡିଆ ବିଶ୍ୱବିଦ୍ୟାଳୟ କ୍ରୀଡାକୁ ସମ୍ବୋଧିତ କରିବେ
23 APR 2022 10:06PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି ଯେ, ଆସନ୍ତାକାଲି (ଏପ୍ରିଲ ୨୪)ରୁ ବେଙ୍ଗଲୁରୁ ଠାରେ ଖେଲୋ ଇଣ୍ଡିଆ ବିଶ୍ୱବିଦ୍ୟାଳୟ କ୍ରୀଡା ଉଦଘାଟନ ହେବା ବେଶ ଖୁସିର କଥା । ଏହି କ୍ରୀଡା ଯୁବ କ୍ରୀଡା ପ୍ରତିଭାଙ୍କୁ ଆଗେଇ ନେବାରେ ବେଶ ସହାୟକ ହେବ । ଆସନ୍ତାକାଲି ସନ୍ଧ୍ୟାରେ କ୍ରୀଡା ଉଦଘାଟନ ଅବସରରେ ନିଜ ଅଭିଭାଷଣ ଶେୟାର କରିବେ ବୋଲି ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ସୂଚନା ଦେଇଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ ଟ୍ୱିଟରେ କହିଛନ୍ତି;
“ଆସନ୍ତାକାଲି, ଏପ୍ରିଲ ୨୪ରୁ ବେଙ୍ଗଲୁରୁ ଠାରେ ଖେଲୋ ଇଣ୍ଡିଆ ବିଶ୍ୱବିଦ୍ୟାଳୟ କ୍ରୀଡା ଉଦଘାଟନ ହେବା ବେଶ ଖୁସିର କଥା । ଏହି କ୍ରୀଡା ଯୁବ କ୍ରୀଡା ପ୍ରତିଭାଙ୍କୁ ଆଗେଇ ନେବାରେ ବେଶ ସହାୟକ ହେବ । ଆସନ୍ତାକାଲି ସନ୍ଧ୍ୟାରେ କ୍ରୀଡା ଉଦଘାଟନ ଅବସରରେ ନିଜ ଅଭିଭାଷଣ ଶେୟାର କରିବି ।”

Prime Minister's Office
PM to address the Khelo India University Games which will be inaugurated tomorrow, 24th April in Bengaluru
23 APR 2022 10:06PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that it is a matter of great joy that the Khelo India University Games being held in Bengaluru which will be inaugurated tomorrow, 24th April. Shri Modi said that these games will go a long way in nurturing young sporting talent. Shri Modi has also informed that he would also be sharing his message on the start of the games tomorrow evening.
In a tweet, the Prime Minister said;
"It is a matter of great joy that the Khelo India University Games being held in Bengaluru will be inaugurated tomorrow, 24th April. These games will go a long way in nurturing young sporting talent.. I would also be sharing my message on the start of the games tomorrow evening."