প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
হয়েং, এপ্রিল ২৪দা বেঙ্গলুরুদা হৌদোক্কদবা খেলো ইন্দিয়া য়ুনিভর্সিতী গেম্সতা পি.এম.না ৱা ঙাঙগনি
23 APR 2022 10:06PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হয়েং এপ্রিল ২৪দা বেঙ্গলুরুদা হৌদোক্কদৌরিবা খেলো ইন্দিয়া য়ুনিভর্সিতী গেম্স অসি নুংঙাইরবা তানফম অমনি হায়না হায়খ্রে‍। হায়রিবা মশান্নশিং অসিনা নহা ওইরিবা শান্ন-খোৎনবদা হৈ শিংলবশিংবু শেমগৎপদা চাউনা কান্নরগনি হায়না শ্রী মোদীনা হায়খি‍। শ্রী মোদীনা হয়েং নুমিদাংৱাইরম গেম্স অসি হৌদোকপদা মহাক্কী পাউজেলসু মীয়ামদা থমগনি হায়না পাউদম্লক্লি‍।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খিবদা;
“বেঙ্গলুরুদা পাঙথোক্কদৌরিবা খেলো ইন্দিয়া য়ুনিভর্সিতী গেম্স হয়েং, এপ্রিল ২৪দা হৌদোক্কদৌরিবা অসি নুংঙাইরবা তানফম অমনি‍। মশান্নশিং অসিনা নহা ওইরিবা শান্ন-খোৎনবদা হৈ শিংলবশিংবু শেমগৎপদা চাউনা কান্নরগনি‍। হয়েং নুমিদাংৱাইরম গেম্স অসি হৌদোকপদা ঐগী ওইবা পাউজেলসু মীয়ামদা থমগনি‍।”

Prime Minister's Office
PM to address the Khelo India University Games which will be inaugurated tomorrow, 24th April in Bengaluru
23 APR 2022 10:06PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that it is a matter of great joy that the Khelo India University Games being held in Bengaluru which will be inaugurated tomorrow, 24th April. Shri Modi said that these games will go a long way in nurturing young sporting talent. Shri Modi has also informed that he would also be sharing his message on the start of the games tomorrow evening.
In a tweet, the Prime Minister said;
"It is a matter of great joy that the Khelo India University Games being held in Bengaluru will be inaugurated tomorrow, 24th April. These games will go a long way in nurturing young sporting talent.. I would also be sharing my message on the start of the games tomorrow evening."