প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ব’হাগ বিহু উপলক্ষে দেশবাসীক শুভেচ্ছা জ্ঞাপন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
14 APR 2022 9:12AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ব’হাগ বিহু উপলক্ষে দেশবাসীক শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে। তেওঁ কয় যে এই অনন্য উৎসৱটো অসমৰ সংস্কৃতিৰ এক জীৱন্ত প্ৰতীক। শ্ৰী মোদীয়ে কামনা কৰে যে বিহুৱে সকলোৰে জীৱনত আনন্দ কঢ়িয়াই আনিব আৰু সকলো সুস্বাস্থ্যৰ অধিকাৰী হ'ব।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰে:
"ব’হাগ বিহুৰ শুভেচ্ছা!
এই অনন্য উৎসৱটো অসমৰ সংস্কৃতিৰ এক জীৱন্ত প্ৰতীক।
মই আশা কৰোঁ যে বিহুৱে সকলোৰে জীৱন সুখী কৰিব আৰু সকলো সুস্বাস্থ্যৱান হ’ব। "

Prime Minister's Office
PM greets people on the occasion of Bohag Bihu
14 APR 2022 9:12AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted everyone on the occasion of Bohag Bihu. He said that this special festival showcases the vibrant Assamese culture. Shri Modi also wished that May this Bihu bring with it happiness and good health in everyone’s lives.
The Prime Minister tweeted;
"Happy Bohag Bihu!
This special festival showcases the vibrant Assamese culture.
May this Bihu bring with it happiness and good health in everyone’s lives.