প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মীয়ামদা বোহাগ বিহুগী য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
14 APR 2022 9:12AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীয়াম খুদিংদা বোহাগ বিহুগী য়াইফ পাউজেল পীখ্রে। কুমহৈ অসিনা অসমগী মতিক লৈরবা চৎনবীগী মশক তাক্লিবনি হায়না মহাক্না হায়খি। বিহুগী কুমহৈ অসিনা মীয়ামগী পুন্সিদা নুংঙাই-য়াইফবা অমসুং হকশেল ফবনা থনবা ওইরসনু হায়না শ্রী মোদীনা হায়খি।
প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“য়াইফরবা বোহাগ বিহু!
কুমহৈ অসিনা অসমগী মতিক লৈরবা চৎনবীগী মশক তাক্লিবনি
বিহুগী কুমহৈ অসিনা মীয়ামগী পুন্সিদা নুংঙাই-য়াইফবা অমসুং হকশেল ফবনা থনবা ওইরসনু”।

Prime Minister's Office
PM greets people on the occasion of Bohag Bihu
14 APR 2022 9:12AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted everyone on the occasion of Bohag Bihu. He said that this special festival showcases the vibrant Assamese culture. Shri Modi also wished that May this Bihu bring with it happiness and good health in everyone’s lives.
The Prime Minister tweeted;
"Happy Bohag Bihu!
This special festival showcases the vibrant Assamese culture.
May this Bihu bring with it happiness and good health in everyone’s lives.