Prime Minister's Office
PM greets people on Odia New Year and Maha Bishuba Pana Sankranti
14 APR 2022 9:15AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people on Odia New Year and Maha Bishuba Pana Sankranti.
In a tweet, the Prime Minsiter said;
"Greetings on Odia New Year and Maha Bishuba Pana Sankranti.
May the new year be filled with abundance of happiness.
May the spirit of brotherhood in our society be furthered and may everyone be in best health."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ওরিয়াগী অনৌবা চহি লাকপদা অমসুং মহা বিশুবা পনা শঙ্ক্রান্তীগীদমক্তা মীয়ামদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
14 APR 2022 9:15AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ওরিয়াগী অনৌবা চহি লাকপদা অমসুং মহা বিশুবা পনা শঙ্ক্রান্তীগীদমক্তা মীয়ামদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী ত্বীত অমদা অসুম্না ফোংদোকখিঃ
“ওরিয়াগী অনৌবা চহি লাকপদা অমসুং মহা বিশুবা পনা শঙ্ক্রান্তীগীদমক্তা মীয়ামদা য়াইফ পাউজেল পীজরি।
অনৌবা চহিনা নুংঙাই-য়াইফবনা থনবা ওইরসনু।
ঐখোয়গী খুন্নাইগী নুংশি চান্ননা লৈমিন্নবগী ইথিল হেনগৎপা ওইরসনু অমসুং মীওই খুদিংনা হকশেল ফনা লৈবা ওইরসনু”।