প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ম্বালিমু ন্যেরেরেবু মহাক্কী ১০০শুবা মপোক কুমওন্না লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
13 APR 2022 1:16PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অথোইবা লুচিংবা অমসুং ভারতকী মরুপ ম্বালিমু ন্যেরেরেবু মহাক্কী ১০০শুবা মপোক কুমওন্না লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে। শ্রী মোদীনা ম্বালিমু ন্যেরেরেগী অমত্তা ওইবা অমসুং মান্নবা ৱাখল্লোনশিং অসিনা ঙসিসু কান্নবা পীরি হায়না ফোঙদোকখি। মহাক্কী পুন্সি অমসুং মহাক্না তৌরম্বা থবক্না ঐখোয় পুম্নমক্তা লেপ্পা লৈতনা ইথিল অমা পীরগনি হায়না শ্রী মোদীনা মখা তাখি।
প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বিত তৌখি;
“ম্বালিমু ন্যেরেরেগী পুন্সি অমসুং মহাক্না তৌরম্বা থবক্না ঐখোয় পুম্নমক্তা লেপ্পা লৈতনা ইথিল অমা পীরি। মহাক্না শাগৎচম্বা অমত্তা ওইবা অমসুং মান্নবা ৱাখল্লোনশিং অসিনা ঙসিসু কান্নবা পীরি। অথোইবা লুচিংবা অমসুং ভারতকী মরুপ অসিগী ১০০শুবা মপোক কুমওন্না লাকপদা ঐহাক্না ইকাই খুম্নবা উৎচরি।”

Prime Minister's Office
PM pays tributes to Mwalimu Nyerere on his 100th birth anniversary
13 APR 2022 1:16PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to the great leader and friend of India, Mwalimu Nyerere on his 100th birth anniversary. Shri Modi said that Mwalimu Nyerere's principles of unity and equality are as relevant today as ever. His life and work will remain a constant inspiration for all of us, shri Modi further added.
The Prime Minister tweeted;
"Mwalimu Nyerere's life and his work remain a constant inspiration for all of us. The principles of unity and equality that he advocated are as relevant today as ever. My tributes to the great leader and friend of India on his 100th birth anniversary."