প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে বাবু জগজীৱন ৰামৰ প্ৰতি তেওঁৰ জন্ম জয়ন্তীত শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কৰে
05 APR 2022 9:13AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে বাবু জগজীৱন ৰাম জীৰ প্ৰতি তেওঁৰ জন্ম জয়ন্তীত শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কৰিছে।
এটা টুইটত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কৈছে;
"বাবু জগজীৱন ৰাম জীৰ প্ৰতি তেওঁৰ জন্ম জয়ন্তীত শ্ৰদ্ধাঞ্জলি। আমাৰ দেশে সদায়ে তেওঁৰ স্মৰণীয় অৰিহণা মনত ৰাখিব সেয়া স্বাধীনতা সংগ্ৰামৰ সময়ৰে হওক বা স্বাধীনতাৰ পিছৰ হওক। তেওঁৰ প্ৰশাসনীয় দক্ষতা আৰু দুখীয়াক লৈ কৰা চিন্তাৰ বাবে তেওঁ বিস্তৃতভাৱে প্ৰিয়ভাজন আছিল।"

Prime Minister's Office
PM pays tributes to Babu Jagjivan Ram on his birth anniversary
05 APR 2022 9:13AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Babu Jagjivan Ram Ji on his birth anniversary.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Tributes to Babu Jagjivan Ram Ji on his birth anniversary. Our nation will always remember his remarkable contribution be it during the freedom movement or after Independence. He was widely admired for his administrative skills and concern for the poor."