Prime Minister's Office
PM pays tributes to Babu Jagjivan Ram on his birth anniversary
05 APR 2022 9:13AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Babu Jagjivan Ram Ji on his birth anniversary.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Tributes to Babu Jagjivan Ram Ji on his birth anniversary. Our nation will always remember his remarkable contribution be it during the freedom movement or after Independence. He was widely admired for his administrative skills and concern for the poor."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না বাবু জগজিবন রামগী মপোক কুমওন থৌরমদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
05 APR 2022 9:13AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বাবু জগজিবন রামগী মপোক কুমওন থৌরমদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে।
“বাবু জগজিবন রামগী মপোক কুমওন্না লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎচরি। মহাক্না নীংতম ইহৌগী মনুংদা নত্ত্রগা নীং তম্লবা মতুংদা লৌখিবা শীংথানীংঙাই ওইরবা থৌদাং অদু ঐখোয়গী লৈবাক অসিনা মতম চুপ্পদা নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি। মহাক্কী লৈঙাকপা হৈবগী থোইদোক হেন্দোকপা মগুন অমসুং লাইরবশিংগী খনবগীদমক মীপুম খুদিংমক্না মহাকপু পাম্নখি’।