প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
উৎকল দিৱসত উৰিষ্যাৰ জনসাধাৰণক শুভেচ্ছা জ্ঞাপন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
01 APR 2022 11:05AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে উৰিষ্যাৰ জনসাধাৰণক উৎকল দিৱসৰ শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰিছে। তেওঁ কয় যে ওড়িয়া সংস্কৃতি বিশ্বব্যাপী প্ৰশংসিত আৰু ওড়িয়া লোকসকলে ভাৰতৰ প্ৰগতিত গুৰুত্বপূৰ্ণ অৱদান আগবঢ়াই আহিছে।
এক টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
"উৎকল দিৱসৰ এই বিশেষ ক্ষণত উৰিষ্যাৰ জনসাধাৰণক শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰিছোঁ। ওড়িয়া লোকসকলে ভাৰতৰ প্ৰগতিত গুৰুত্বপূৰ্ণ অৱদান আগবঢ়াই আহিছে আৰু ওড়িয়া সংস্কৃতি বিশ্বব্যাপী প্ৰশংসিত। আগন্তুক দিনত উৰিষ্যাৰ উন্নয়নৰ বাবে মই প্ৰাৰ্থনা জনাইছোঁ।"

Prime Minister's Office
PM greets people of Odisha on Utkala Dibasa
01 APR 2022 11:05AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people of Odisha on Utkala Dibasa. He said that Odia culture is globally admired and Odia people are making landmark contributions to India’s progress.
In a tweet, the Prime Minister said;
"On the special occasion of Utkala Dibasa, best wishes to the people of Odisha. Odia people are making landmark contributions to India’s progress and Odia culture is globally admired. I pray for Odisha’s development in the times to come."