প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না উতকল দিবসনা লাকপদা ওরিশাগী মীয়ামদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
01 APR 2022 11:05AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা উতকলা দিবসনা লাকপদা ওরিশাগী মীয়ামদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে। মহাক্না হায়খি ওরিয়াগী কলচর অসি মালেম শিনবা থুংবনা ইকাই খুম্নৈ অমসুং ওরিয়াগী মীয়াম্না ভারতকী চাউখৎ-থৌরাংদা শীংথানীংঙাই ওইনা শরুক তম্লি।
ত্বিত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"উতকল দিবসকী অখন্নবা থৌরম অসিনা লাকপদা ওরিশাগী মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি। ওরিয়াগী মীয়াম্না ভারতকী চাউখৎ-থৌরাংদা শীংথানীংঙাই ওইনা শরুক তম্লি অমসুং ওরিয়াগী কলচর অসি মালেম শিনবা থুংবনা ইকাই খুম্নরি। ঐহাক্না তুংদা লাক্কদবা মতমদসু ওরিশানা চাউখৎপা ওইরসনু হায়না ঐহাক্না থৌনীজরি।"

Prime Minister's Office
PM greets people of Odisha on Utkala Dibasa
01 APR 2022 11:05AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people of Odisha on Utkala Dibasa. He said that Odia culture is globally admired and Odia people are making landmark contributions to India’s progress.
In a tweet, the Prime Minister said;
"On the special occasion of Utkala Dibasa, best wishes to the people of Odisha. Odia people are making landmark contributions to India’s progress and Odia culture is globally admired. I pray for Odisha’s development in the times to come."