প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না প্রধান মন্ত্রী ভিক্তর ওর্বানবু হঙ্গেরীদা পাঙথোকখিবা পার্লিয়ামেন্তরী মীখলদা মহাক্না মাইপাকখিবগীদমক নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
04 APR 2022 11:09AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা প্রধান মন্ত্রী ভিক্তর ওর্বানবু হঙ্গেরীদা পাঙথোকখিবা পার্লিয়ামেন্তরী মীখলদা মহাক্না মাইপাকখিবগীদমক নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বিত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"প্রধান মন্ত্রী ভিক্তর ওর্বানবু হঙ্গেরীদা পাঙথোকখিবা পার্লিয়ামেন্তরী মীখলদা অদোম্না মাইপাকখিবগীদমক নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি। ভারত-হঙ্গেরীগী অচেৎপা অমসুং মরুপ ওইবগী মরীশিং অসি হেন্না মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা অদোমগা লোয়ননা মখা তানা থবক তৌমিন্ননবা থাজবা থম্লি।"

Prime Minister's Office
PM congratulates Prime Minister Viktor Orbán on his victory in Parliamentary elections in Hungary
04 APR 2022 11:09AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Prime Minister Viktor Orbán, on his victory in the Parliamentary elections in Hungary.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Congratulations, Prime Minister Viktor Orbán, on your victory in the Parliamentary elections in Hungary. Look forward to continue working with you to further strengthen the close and friendly India-Hungary ties."