Prime Minister's Office
PM greets People of Manipur on Sajibu Cheiraoba
02 APR 2022 8:53AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has conveyed his greetings to all, especially to the people of Manipur on the occasion of Sajibu Cheiraoba.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Greetings to everyone, especially the people of Manipur on the special occasion of Sajibu Cheiraoba. I pray for a happy and healthy year ahead."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না মনিপুরগী মীয়ামদা শজিবু চৈরাওবনা লাকপদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
02 APR 2022 8:53AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীওই পুম্নমক্তা, মরু ওইনা মনিপুরগী মীয়ামদা শজিবু চৈরাওবগী নুমিৎনা লাকপদা মহাক্কী য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
ত্বিত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"মীপুম খুদিংমক্তা, মরু ওইনা মনিপুরগী মীয়ামদা শজিবু চৈরাওগী অখন্নবা নুমিৎ অসিনা লাকপদা য়াইফ পাউজেল পীজরি। নুংঙাই য়াইফবা অমসুং চাউখৎপা চহি অমা ওইনবগীদমক ঐহাক্না থৌনিজরি।"