প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পরিক্ষা পে চর্চাদা মীয়াম্না থৱাই য়াওবা অসিদা পি.এম.না থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
30 MAR 2022 10:05AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা চহি অসিগী পরিক্ষা পে চর্চাদা মমল য়াম্লবা ৱাখল্লোনশিং শিয়র তৌবীরকখিবা মীওই লাখ কয়াগী থৱাই য়াওবা অদুবু থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে। মহাক্না পরিক্ষা পে চর্চাদা শরুক তমখিবা মহৈরোয়শিং, মমা-মপাশিং অমসুং ওজাশিংদা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বীৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়;
“চহি অসিগী পরিক্ষা পে চর্চা অসিদা মীয়াম্না অঙকপা ফংনা থৱাই য়াওবা উৎলি। মীওই লাখ কয়ানা মখোয়গী মমল য়াম্লবা ৱাখল্লোনশিং অমসুং অৱা-নুংঙাইশিং শিয়র তৌরকখি। শরুক তম্লকখিবা মহৈরোয়শিং, মমা-মপাশিং অমসুং ওজাশিংবু ঐহাক্না থাগৎপা ফোঙদোকচরি।
এপ্রিল ১গী প্রোগ্রাম অসিগীদমক খৌরাংনা ঙাইজরি”।

Prime Minister's Office
PM appreciates enthusiasm over Pariksha Pe Charcha
30 MAR 2022 10:05AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has appreciated the enthusiasm of lakhs of people who have shared their valuable insights towards this year's Pariksha Pe Charcha. He also thanked the students, parents and teachers who have contributed in Pariksha Pe Charcha.
In a tweet, the Prime Minister said;
"The enthusiasm towards this year’s Pariksha Pe Charcha has been phenomenal. Lakhs of people have shared their valuable insights and experiences. I thank all those students, parents and teachers who have contributed.
Looking forward to the programme on 1st April."