প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না লৌমীশিং, ফি শাবশিং, এম.এস.এম.ই.শিং, মেন্যুফেকচররশিং, এক্সপোর্তরশিংদা ভারতনা $ বিলিয়ন ৪০০গী পোৎচৈশিং এক্সপোর্ত তৌবগী য়াম্না চাউরবা তার্গেত থম্বা অমসুং ফংবা ঙম্লবদা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
23 MAR 2022 9:58AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লৌমীশিং, ফি শাবশিং, এম.এস.এম.ই.শিং, মেন্যুফেকচররশিং, এক্সপোর্তরশিংদা ভারতনা সেদ্যুলদগী নুমিৎ ৯নি মাংজৌননা $ বিলিয়ন ৪০০গী পোৎচৈশিং এক্সপোর্ত তৌবগী য়াম্না চাউরবা তার্গেত ফংবা ঙমখিবদা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ভারত্না $ বিলিয়ন ৪০০গী পোৎচৈশিং এক্সপোর্ত তৌবগী য়াম্না চাউরবা তার্গেত থমখি অমসুংঅহানবা ওইনা মসিগী তারগেত অসি ফংবা ঙম্লে। ঐহাক্না ঐখোয়গী লৌমীশিং, ফি শাবশিং, এম.এস.এম.ই.শিং, মেন্যুফেকচররশিং, এক্সপোর্তরশিংদা মসিগী মাইপাকপা অসিগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোক্লি।
মসি ঐখোয়গী আত্মানির্ভর ভারতকী খোংচৎ অসিদা য়াম্না মরু ওইবা মাইপাকপা অমনি। # LocalGoesGlobal”

Prime Minister's Office
PM congratulates farmers, weavers, MSMEs, manufacturers, exporters as India sets and achieves an ambitious target of $400 Billion of goods exports
23 MAR 2022 9:58AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the farmers, weavers, MSMEs, manufacturers, exporters as India has achieved the ambitious target of $400 Billion of goods exports 9 days ahead of schedule.
In a tweet, the Prime Minister said;
"India set an ambitious target of $400 Billion of goods exports & achieves this target for the first time ever. I congratulate our farmers, weavers, MSMEs, manufacturers, exporters for this success.
This is a key milestone in our Aatmanirbhar Bharat journey. #LocalGoesGlobal"