প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না নৱরোজদা মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
21 MAR 2022 9:30AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নৱরোজকী থৌদোক অসিদা মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“লাক্লিবা চহি অসিনা মীপুম খুদিংমক্কী পুনশিদা হরাও-তয়াম্বা পুরক্তুনা অমসুং হকচাং ফনা লৈহনবা ওইরসনু হায়না খুরুম্বগা লোইননা ঐখোয়না নৱরোজ অসিবু নিংশিংলি। অনিংবা-অপাম্বা পুম্বা মনিং ধুংবা ওইরসনু অমসুং মফম কুদিংমক্তা নুংঙাই-য়াইফবা ওইরসনু।
নৱরোজ মুবারাক!”

Prime Minister's Office
PM greets people on Navroz
21 MAR 2022 9:30AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people on the occasion of Navroz.
In a tweet, the Prime Minister said;
"We mark Navroz with a prayer that the coming year brings with it joy and outstanding health in everyone’s lives. May all aspirations be fulfilled and may there be prosperity all around.
Navroz Mubarak!"