প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰসিদ্ধ কান্নাড়া লেখক তথা কবি শ্ৰী চেন্নাৱীৰা কনাৱিৰ দেহাৱসানত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক প্ৰকাশ
16 FEB 2022 7:23PM by PIB Guwahati
প্ৰসিদ্ধ কান্নাড়া লেখক তথা কবি শ্ৰী চেন্নাৱীৰা কনাৱিৰ দেহাৱসানত গভীৰ শোক প্ৰকাশ কৰিছে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে।
এক বাৰ্তাত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
“শ্ৰী চেন্নাৱীৰা কনাৱিৰ উদাত্ত কবিতা তথা লিখনীয়ে কান্নাড়া সাহিত্যক বহু দশক ধৰি সমৃদ্ধ কৰি আহিছে। তেওঁৰ মৃত্যুৱে বাৰুকৈয়ে ব্যথিত কৰিছে। শোকসন্তপ্ত পৰিয়ালবৰ্গৰ লগতে তেওঁৰ প্ৰশংসকসকললৈ সমবেদনা জ্ঞাপন কৰিছো। ওঁম শান্তি”!

Prime Minister's Office
PM condoles demise of noted Kannada writer and poet Shri Chennaveera Kanavi
16 FEB 2022 7:23PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of noted Kannada writer and poet, Shri Chennaveera Kanavi.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Shri Chennaveera Kanavi’s sublime poetry and writings have enriched Kannada literature for decades. Saddened by his demise. Condolences to his family and admirers. Om Shanti."