Prime Minister's Office
PM condoles demise of noted Kannada writer and poet Shri Chennaveera Kanavi
16 FEB 2022 7:23PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of noted Kannada writer and poet, Shri Chennaveera Kanavi.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Shri Chennaveera Kanavi’s sublime poetry and writings have enriched Kannada literature for decades. Saddened by his demise. Condolences to his family and admirers. Om Shanti."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শক্নাইরবা কন্নদা অইবা অমদি কবি শ্রী চেন্নবীরা কনাবীনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
16 FEB 2022 7:23PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শক্নাইরবা কন্নদা অইবা অমদি কবি শ্রী চেন্নবীরা কনাবীনা লৈখিদবদা থমোয় শোক্না অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“শ্রীচেন্নবীরা কনাবীগী থাক ৱাংলবা শৈরেং অমসুং অইবশিংনা কন্নদা লিতরেচরবু দিকেদ কয়া ইনাক খুলহন্দুনা লাক্লি। মহাক্না লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকচরি। মহাক্কী ইমুং মনুং অমসুং নিংজবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ওম শান্তি।”