Prime Minister's Office
PM greets radio listeners and those who enrich this outstanding medium on World Radio Day
13 FEB 2022 3:05PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted all radio listeners and those who enrich this outstanding medium with their talent as well as creativity on World Radio Day.
In a series of tweets, the Prime Minister said;
"World Radio Day greetings to all radio listeners and those who enrich this outstanding medium with their talent as well as creativity. Be it at home, during journeys and otherwise, the radio remains an integral part of people’s lives. It is an amazing medium to connect people."
"Due to #MannKiBaat, I repeatedly see how the radio can be a great medium to share positivity as well as recognise those who are at the forefront of bringing a qualitative change in the lives of others. I would also like to thank all those who contribute to this programme."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মালেমগী রেদিও নুমিত্তা রেদিও তাবা মীওই অমসুং অসিগুম্বা মশক থোকপা পাম্বৈ অসিগী মগুন হাপ্লিবা মীওইশিংদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
13 FEB 2022 3:05PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মালেমগী রেদিও নুমিত্তা রেদিও তাবা মীওই অমসুং অসিগুম্বা মশক থোকপা পাম্বৈ অসিদা মশাগী ক্রিএতিভিতী অমসুং তেলেন্ত শিজিন্নদুনা মগুন হাপ্লিবা মীওইশিংদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী ত্বীত পরিং অমদা অসুম্না ফোংদোকখিঃ
“মালেমগী রেদিও নুমিত্তা রেদিও তাবা মীওই অমসুং অসিগুম্বা মশক থোকপা পাম্বৈ অসিদা মশাগী ক্রিএতিভিতী অমসুং তেলেন্ত শিজিন্নদুনা মগুন হাপ্লিবা মীওইশিংদা য়াইফ পাউজেল পীজরি। য়ুমদা, খোঙচৎ চৎলিঙৈ অমসুং মতম অমদা হেক্তা ওইরো, রেদিওনা মীয়ামগী পুন্সিগী তৎন-থানবা য়াদ্রবা শরুক অমা ওইরি। মসিদি মীয়াম্বু অমত্তা ওইহনবগী য়াম্না নীংথিরবা পাম্বৈ অমনি”।
“অতোপ্পগী পুন্সিদা মগুন লৈবা অহোংবা পুরকপদা খ্বাইদগী মমাংদা লৈবা মীওইশিংবু মশক খঙদোকপগা লোয়ননা কান্নবা ৱারোল কয়া মীয়ামদা লান্থোকপগী নীংথিরবা পাম্বৈ অমা রেদিওনা ওইরিবসি ঐহাক্না #MannKiBaatকী মনুংদা উবা ঙম্মি। প্রোগ্রাম অসিদা মশাগী শরুক তম্লকখিবা মীওই খুদিংবুসু ঐহাক্না থাগৎচরি”।